Kontaktoni

Numrat Kontaktues

+383 46 915 645 Qendra e Thirrjeve
Mitrovice: 046 915 610 dhe 046 915 659 - Telefonat kujdestar
Vushtrri: 044 116 620 - Telefonat kujdestar
Skenderaj: 044 412 128 - Telefonat kujdestar
info@kru-mitrovica.com

Faqja zyrtare në facebook

Dergo Mesazh

Zyrtari përgjegjës për komunikim me publikun dhe për pranimin dhe shqyrtimin e kërkesave për qasje në dokumente publike do e shqyrtoj kërkesën tuaj.