KONKURSET

KONKURSET

Më poshtë gjeni konkurset e publikuara nga KRU Mitrovica Sh.A. dhe dokumentacionet përcjellëse si Aplikacioni për Punësim dhe Deklarata nën Betim
NJOFTIM - Rezultatet e testit me shkrim për pozitën lexues i ujëmatësve (22.09.2023)

Shkarko NJOFTIMIN për rezultatet e testit me shkrim për pozitën Lexues i Ujëmatësve SHKARKO>> 
 

KONKURSI PËR INXHINIER PËRGJEGJËS - HIDROTEKNIKË (21.09.2023)

Shkarko dokumentin të konkursit për inxhinier përgjegjës - Hidroteknikë SHKARKO>> 
 

Njoftim - Testi me shkrim për pozitat Lexues i ujëmatësve (15.09.2023)

Shkarko dokumentin e INFORMIMIT per testin për Lexues të Ujëmatësve
SHKARKO>> 
 

Informim për pozitën Drejtor Komercial (14.09.2023)

Shkarko dokumentin e INFORMIMIT per pozitën Drejtor Komercial
SHKARKO>> 
 

Njoftim - ANULOHET KONKURSI PËR POZITËN "INXHINIER PËRGJEGJËS-HIDROTEKNIK" (12.09.2023)

Shkarko dokumentin të anulimit të konkursit
SHKARKO>> 
 

Njoftim - Lista e kandidatëve për pozitën "Lexues i Ujëmatësve" (11.09.2023)

Shkarko dokumentin të konkursit për lexues i ujëmatësve
SHKARKO>> 
 

Infromimi për pozitën punë praktike për studentët (30.08.2023)

Shkarko dokumentin të konkursit për studentët për poziten punë
praktike SHKARKO>> 
 

Rezultatet e testit me shkrim për pozitën punë praktike për studentët (30.08.2023)

Shkarko dokumentin të konkursit për studentët për poziten punë
praktike SHKARKO>> 
 

KONKURSI PËR INXHINIER PËRGJEGJËS - HIDROTEKNIKË (19.08.2023)

Shkarko dokumentin të konkursit për inxhinier përgjegjës - Hidroteknikë SHKARKO>> 
 

KONKURSI I BRENDSHËM PËR DREJTOR TEKNIK (18.08.2023)

Shkarko dokumentin të konkursit të brendshëm për Drejtor Teknik të skenuar SHKARKO>> 
 

KONKURSI I BRENDSHËM PËR DREJTOR KOMERCIAL

Shkarko dokumentin të konkursit të brendshëm për Drejtor Komercial të skenuar SHKARKO>> 
 

KONKURSI PËR ZYRTAR KRYESOR FINANCIAR (17.08.2023)

Shkarko dokumentin të konkursit ZKF të skenuar SHKARKO>> 
Shkarko dokumentin të konkursit ZKF në gjuhën Shqipe
SHKARKO>> 
Shkarko dokumentin të konkursit ZKF në gjuhën Serbe SHKARKO>> 
 

Dokumentacione tjera të nevojshme për Aplikim në Konkurse:

Aplikacioni për Punësim në KRU Mitrovica Sh.A. SHKARKO>>

Deklarata nën Betim SHKARKO>>