Njoftime te rendesishme

NJOFTIM KRU Mitrovica 08/08/2023

NJOFTIM Konsumatorë të nderuar, KRU “Mitrovica” është e obliguar që secilit konsumatorë të saj t’i lëshoj faturën mujore për shërbimet e kryera, respektivisht ujin e shpenzuar. Faturimi bazohet në gjendjen e ujëmatësit tuaj i cili ujëmatës duhet të jetë në përputhje me standarde të caktuara të cilësisë së ujëmatësit. Në këtë drejtim Ministria e Tregtisë […]

NJOFTIM KRU Mitrovica 08/08/2023 Read More »

Zgjatja e orarit të punës së arkave

NJOFTIM Zgjatja e orarit të punës së arkave; Mitrovicë, Vushtrri, Skenderaj Duke parsur parasysh fluksin e madh të mërgatës dhe kërkesës së rritur për shërbime të ujësjellësit, arkat kryesore në qendër të qytetit në tri njësitë operative: Mitrovicë, Vushtrri dhe Skenderaj do të punojnë me orar të zgjatur dhe atë duke filluar nga ora 08:00

Zgjatja e orarit të punës së arkave Read More »