KONKURSET

**************************************************************************************

Konkursi i datës: 13/01/2023 (Zyrtarë Kryesor Financiarë)

**************************************************************************************

Konkursi i dt.31.01.2023 (Drejtor Komercial dhe Shef i cilësisë së Ujit)

  • Dokumentacionet tjera:

Aplikacionin për Punësim

**************************************************************************************

Deklarata nën Betim